Tilbage til søgeresultater
Tilladt for alle American Pie - The Wedding
Original titel
American Pie - The Wedding
Dansk titel
American Pie - The Wedding
Medie
Film
Længde i minutter
97 minutter
Længde i meter
2648 meter
Producer
Warren Zide, Craig Perry
Instruktør
Jesse Dylan
Producerende filmselskab
Universal
Distributør
United International Pictures
Nationalitet
USA
Produktionsår
2003
Afgørelse
Tilladt for alle
Vurderet dato
1. september 2003
Begrundelse
Filmen indeholder ingen skræmmende scener. Den er gennemgående humoristisk og har en let stemning. I den ånd fremstilles temaer omkring sex set ud fra de unge drenges synsvinkel. Fordi de sexuelle temaer ligger mest i dialogen, og på grund af den humoristiske genre, vurderes filmen ikke at skræmme børn.
Handling
Jim frier til Michelle, og forberedelserne til brylluppet går i gang. Jims kammerater hjælper til, men nogen gange giver deres hjælp flere problemer, som Jim så må reddes ud af.
Kommentarer
Målgruppe: Unge. Filmen indeholder ingen skræmmende scener. Filmen indeholder flere scener med et erotisk indhold. På en humoristisk måde præsenteres tilskueren for nogle af de seksuelle temaer, der optager mange unge. Medierådet vurderer ikke, at disse scener vil kunne skræmme børn, da scenerne ikke er pornografiske. Vi vil imidlertid gøre opmærksom på, at nogle af scenerne - ud fra en moralsk vurdering om hvornår børn og unge skal præsenteres for seksuelle temaer - kan virke anstødelige. Ud fra en målgruppevurdering er filmen således egnet for unge, selvom den ud fra en skadelighedsvurdering er "tilladt for alle".
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.