Tilbage til søgeresultater
Tilladt for børn over 11 år De Grønne Slagtere
Original titel
De Grønne Slagtere
Dansk titel
De Grønne Slagtere
Medie
Film
Længde i minutter
99 minutter
Længde i meter
2713 meter
Producer
Kim Magnusson
Instruktør
Anders Thomas Jensen
Producerende filmselskab
M & M Productions
Distributør
Sandrew Metronome Filmdistribution A/S
Nationalitet
Danmark
Produktionsår
2003
Afgørelse
Tilladt for børn over 11 år
Vurderet dato
4. marts 2003
Begrundelse
Filmen indeholder en række uhyggelige scener, hvor mennesker indespærres i kølebokse og efterfølgende sælges som slagtervarer. I flere scener ses de parterede kroppe og afhuggede lemmer. Scenerne udpensles ikke og skildres i en tragikomisk tone. Filmen skildrer et tema, der kan virke anstødeligt. I flere scener omgås lig på en måde, der kan opleves som ligskænderi eller usømmelig omgang med lig. Ud fra filmens tone og børns genrekendskab vurderes filmen ikke til at kunne skræmme børn over 11 år.
Handling
De to slagtere Svend og Bjarne vælger at forlade deres job og åbne deres egen slagterbutik. I forbindelse med istandsættelsen af butikken, bliver en håndværker lukket inde i køleboksen, hvor Svend først finder ham næste dag. Spørgsmålet er nu, hvad de skal gøre med den døde mand. Svend og Bjarnes kød skaffer dem succes og da Bjarne får en kæreste ser fremtiden lys ud.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.