Tilbage til søgeresultater
Tilladt for børn over 15 år Pearl Harbor Directors Cut
Original titel
Pearl Harbor Directors Cut
Dansk titel
Pearl Harbor Directors Cut
Medie
Video
Længde i minutter
177 minutter
Længde i meter
Ikke angivet
Producer
Jerry Bruckheimer, Michael Bay
Instruktør
Michael Bay
Producerende filmselskab
Jerry Bruckheimer Films, Touchstone Pictures
Distributør
Buena Vista Home Entertainment
Nationalitet
USA
Produktionsår
2001
Afgørelse
Tilladt for børn over 15 år
Vurderet dato
22. marts 2002
Begrundelse
Filmen indeholder mange eksplosionsscener, luftangreb på flygtende mennesker, sårede og døende mennesker på hospital og andre lignende voldsomme scener. Der er blodige, udpenslede krigsscener, f.eks. et klip med et afrevet hoved, der triller hen til nærbillede, en mand der holder på sine egne indvolde, og nærbilleder af amputerede lemmer. Dette kan virke skræmmende på børn under 15 år.
Handling
Filmen er en Director's Cut version. Den skildrer, hvordan den amerikanske flåde nød livet og solen på Hawaii lige indtil japanerne angreb Pearl Harbor i 1941. Historien fortælles som led i et kærlighedsdrama mellem en sygeplejerske ved flåden og to piloter.
Kommentarer
Filmen findes i 2 versioner, én biograf version som også er udgivet på video og en "Directors Cut" videoversion. Biografversionen er vurderet til "Tilladt for børn over 11 år" og "Directors Cut" videoversionen er vurderet til "Tilladt for børn over 15 år"
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.